Werken bij Emply

Hiring great people is the #1 criteria for success

Bekijk onze openstaande vacatures en stages

Over Emply

Emply Hire is hét recruitmentsysteem dat speciaal is gemaakt om een complex recruitmentproces simpel te maken. Het gaat veel verder dan traditionele recruitmentsoftware en biedt zeer gebruiksvriendelijke functionaliteit om elke stap in het recruitmentproces te ondersteunen.

Emply Hire is in 2010 ontwikkeld in Kopenhagen (Denemarken) om aan de hedendaagse behoeften van recruiters en HR managers te voldoen. Emply Hire helpt u om op een intuïtieve wijze het gehele recruitmentproces van uw organisatie effectief en efficiënt in te richten. 
Het systeem conformeert zicht aan uw recruitmentproces, ongeacht branche, bedrijfsgrootte, organisatiestructuur, HR-proces of locatie. Momenteel wordt Emply Hire gebruikt door meer dan 245.000 recruiters en is meertalig beschikbaar in meer dan 50 landen.

Binnen Emply hebben we ons eraan gecommitteerd om een bijdrage te leveren aan het recruitmentproces en willen wij onze klanten de middelen bieden die zij nodig hebben. Daarom focussen wij ons op klantgerichte innovatie tijdens het doorontwikkelen van het recruitmentsysteem.

Simplify the complicated

Onze missie bij Emply is om ‘s werelds meest flexibele en gebruiksvriendelijke recruitmentsysteem te maken. Ons mantra is daarom “Simplify the complicated”. We zien geen beperkingen, wij zien kansen.

Het oplossen van de meest complexe uitdagingen in recruitment maakt Emply zelfs nog geliefder. Het luisteren naar de feedback van onze klanten is onze drijfveer bij het doorontwikkelen van ons product om het nóg beter te maken.

Leuke werkplek

Het grootste deel van het jaar breng je overdag meer tijd met je collega's door dan met je eigen familie. Wie wil er nou in een formele omgeving werken, zonder enig plezier?

Bij Emply streven we ernaar om elke dag plezier te hebben en informeel met elkaar om te gaan. Naast verantwoordelijkheid krijg je de mogelijkheid om je eigen werkuren te bepalen, nieuwe projecten op te pakken en concepten aan te dragen.

Wil je in ons fantastische team komen werken?

Bekijk onze openstaande vacatures en stages
Powered by Emply